Vliegtickets Mallorca Boeken

[et_pb_dmb_breadcrumbs admin_label=”Breadcrumbs” _builder_version=”3.19.17″ background_color=”#f0f8ff” custom_padding=”10px|10px|10px|10px” body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ border_radii=”on|10px|10px|10px|10px” border_width_all=”1px” border_color_all=”#cee1ef” global_module=”124046″ saved_tabs=”all”][/et_pb_dmb_breadcrumbs]

Vliegtickets naar Mallorca

Vliegen naar Mallorca kan dankzij de vele aanbieders al voor een klein bedrag, wie buiten het hoogseizoen boekt kan al een vliegticket vinden onder de 100 euro. Transavia, Veuling, Corendon en Easyjet vliegen vanaf Amsterdam dagelijks naar het eiland in de Middellandse zee.

De gemiddelde vluchttijd is ongeveer 2,5 uur dus dat is goed te doen met de beperkte beenruimte bij de bovengenoemde lowcost maatschappijen.

[toc]

Vliegen vanaf Eindhoven en Groningen

Vliegen naar Mallorca

Transavia vliegt 2 x per week vanaf Groningen naar Palma de Mallorca. Woon je in de buurt van Eindhoven, dan kun je in de zomermaanden iedere dag met Transavia vertrekken.

Ryanair vliegt tijdens de zomermaanden ook vijf keer per week naar Palma de Mallorca. De prijzen zijn altijd zeer scherp. Vergelijk de prijzen tussen Transavia en Ryanair altijd goed. Mijn tip voor de vlucht is dat je bij Transavia een betere service krijgt en met een paar klikken een vrij normale prijs krijgt waarbij Ryanair graag tientallen extra’s wil verkopen zodat de vlucht toch nog duurder wordt.

Vliegen vanaf Duitsland

Vliegen vanaf Duitsland naar MallorcaWoon je in de buurt van de grens met Nederland en Duitsland dan is een vlucht vanaf de Duitse luchthavens, Düsseldorf, Frankfurt, Münster/Osnabrück of Bremen een goede tip.

Mallorca is namelijk een populaire vakantiebestemming voor veel Duitsers. Het aanbod van vluchten is dan ook veel groter in Duitsland.

Maatschappijen zoals Eurowings, TuiFly, Condor, en Lufthansa vliegen meerdere keren per dag vanaf deze luchthavens naar Mallorca.

Om nu de prijzen van de vliegtickets goed te vergelijken is de website van Vliegennaar.nl heel handig. Zij vergelijken namelijk alle maatschappijen en zoeken de goedkoopste tickets voor je op.

Nu zijn er meerdere aanbieders van dit soort vergelijkers echter is Vliegennaar.nl van de weinige Nederlandse websites met zo’n vergelijkingstool. Het handige is dat zij ook de prijzen van de Duitse luchthavens voor je kunnen meenemen in de zoekresultaten.

Luchthaven Palma de Mallorca

Mallorca vliegveld lang geledenDe Luchthaven van Mallorca ligt op een paar kilometer afstand van de hoofdstad Palma de Mallorca. Vergis je niet in deze luchthaven. Het is één van de grootste luchthavens van Spanje. Hou dus rekening met drukte bij het inchecken en de controles. Op de luchthaven zelf vindt je diverse winkeltjes en natuurlijk zijn alle grote autoverhuurders op de luchthaven zelf aanwezig. >>Meer over een autohuren op Mallorca.