Vliegtickets Mallorca Boeken

Mallorca is een populaire vakantiebestemming, logisch want de zon schijnt er praktisch iedere dag en het klimaat is er gewoon heerlijk. De stranden liggen aan je voeten en de Spaanse Tapas smaakt ook op Mallorca uitstekend.

Easyjet concurreert met Transavia op vluchten naar MallorcaDe wintermaanden zijn uitstekend om te overwinteren, het wordt op Mallorca nooit echt koud. Gure winters, daar hebben ze op Mallorca nog nooit van gehoord. Toch kan er in de binnenlanden en dan voornamelijk in de Tramuntana weleens een sneeuwbui vallen.

Vliegen naar Mallorca kan dankzij de vele aanbieders al voor een klein bedrag, wie buiten het hoogseizoen boekt kan al een vliegticket vinden onder de 100 euro. Transavia, Veuling, en Easyjet vliegen vanaf Amsterdam dagelijks naar het eiland in de middellandse zee. De gemiddelde vluchttijd is ongeveer 2,5 uur dus dat is goed te doen met de beperkte beenruimte bij de bovengenoemde lowcost maatschappijen.

Vliegen vanaf Groningen en Eindhoven

Transavia vliegt 2 x per week vanaf Groningen naar Palma de Mallorca. Woon je in de buurt van Eindhoven, dan kun je in de zomermaanden iedere dag vertrekken.

Vliegen vanaf Duitsland

Woon je in de buurt van de grens met Nederland dan is een vlucht vanaf de Duitse luchthavens, Düsseldorf, Frankfurt, Münster/Osnabruck of Bremen een goede tip. Mallorca is namelijk een populaire vakantiebestemming voor veel Duitsers. Het aanbod van vluchten is dan ook veel groter in Duitsland. Maatschappijen zoals Eurowings, TuiFly, Condor, en Lufthansa vliegen meerdere keren per dag vanaf deze luchthavens naar Mallorca.

Om nu de prijzen van de vliegtickets goed te vergelijken is de website van vliegtickets.nl een hele handige optie. Zij vergelijken namelijk alle maatschappijen en zoeken de goedkoopste tickets voor je op. Nu zijn er meerdere aanbieders van dit soort vergelijkers echter is vliegtickets.nl één van de weinige Nederlandse websites met zo’n vergelijkingstool. Het handige is dat zij ook de prijzen van de Duitse luchthavens voor je kunnen meenemen in de zoekresultaten.

Luchthaven Palma de Mallorca

De Luchthaven van Mallorca ligt op een paar kilometer afstand van de hoofdstad Palma de Mallorca. Vergis je niet in deze luchthaven. Het is één van de grootste luchthavens van Spanje. Hou dus rekening met drukte bij het inchecken en de controles. Op de luchthaven zelf vindt je diverse winkeltjes en natuurlijk zijn alle grote autoverhuurders op de luchthaven zelf aanwezig. >>Meer over een autohuren op Mallorca.

Boek Mallorca vakantie via Neckermann
Iedere maand een leuke nieuwsbrief over Mallorca

Iedere maand een leuke nieuwsbrief over Mallorca

Wil je ook leuke nieuwtjes en updates over Mallorca in je mailbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Alles over Mallorca.nl

Je staat op de lijst!