TUI kennen we allemaal ondertussen wel (en voor wie het niet kent het is de nieuwe naam voor Arke)  Tui heeft speciaal voor de zomermaanden een leuke aanbieding voor voordelige vliegtickets naar Mallorca. Wie een beetje creatief is met zijn vrije dagen en geen bezwaar heeft tegen een vlucht op een raar tijdstip kan al voor 84 euro  heen naar Mallorca. Tel daarbij wel de boekingskosten van 15 euro bij op en voila! voor minder dan 100 euro sta jij op Mallorca.

Vliegen naar Mallorca is zowiezo al erg gunstig, Dit mede door alle lowcost airlines zoals Transavia en Easy-jet welke dagelijks vanaf Schiphol, Rotterdam Airport,en Eindhoven airport naar Palma de Mallorca vliegen.

Wie dus opzoek is naar een voordelige vakantie boekt dus nu zijn ticket  in de TUI ticketsale. Combineer je reis eventueel met een AirBnB of een andere voordelige accommodatie en je vakantie kan niet meer stuk.

De voordelige tickets naar Mallorca kun je hier vinden. of op de website van TUI.

Iedere maand een leuke nieuwsbrief over Mallorca

Iedere maand een leuke nieuwsbrief over Mallorca

Wil je ook leuke nieuwtjes en updates over Mallorca in je mailbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Alles over Mallorca.nl

Je staat op de lijst!