TUI weer naar Mallorca

[et_pb_dmb_breadcrumbs admin_label=”Breadcrumbs” _builder_version=”3.19.17″ background_color=”#f0f8ff” custom_padding=”10px|10px|10px|10px” body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ border_radii=”on|10px|10px|10px|10px” border_width_all=”1px” border_color_all=”#cee1ef” global_module=”124046″ saved_tabs=”all”][/et_pb_dmb_breadcrumbs]

TUI weer naar Mallorca

Nadat reisorganisatie TUI afgelopen week bekend maakte om voorlopig alle vakantiereizen naar Mallorca te annuleren maakte de organisatie deze week bekend toch weer reizen aan te bieden.  Dat volgt onder andere uit het nieuwe reisadvies en het feit dat andere reisorganisaties zoals Sunweb en Corendon wel vakanties naar het zon-strand-zee eiland bleven aanbieden. Veel reizigers zagen vorige week tot verbijstering en met enige woede hun vakantie naar Mallorca in rook opgaan.  Volgens TUI zouden er tienduizenden Nederlanders vertrekken naar één van de eilanden in de Balearen.

Spanje per direct code geel

Gisteren maakte het demissionair kabinet bekent dat alle landen in Europa die geen groene status hebben per direct op geel worden gezet. Daarmee is Spanje en ook Mallorca weer een veilige vakantiebestemming. Daarmee brengt de nederlandse overheid de reisadviezen in lijn met de overige Europese landen. Een land kan op dit moment alleen nog een status oranje krijgen als een gevaarlijke mutatie van het virus opduikt.

Mallorca status geel

Testen in vakantieland noodzakelijk

Bij terugkeer in Nederland gelden na 8 augustus wel strengere regels, om een golf aan nieuwe besmettingen te voorkomen heb je als vakantieganger een coronabewijs nodig. Dat kan als je bijvoorbeeld een volledige vaccinatie hebt (aantoonbaar met de corona-check-app) of een negatieve PRC test.

Met een negatieve PCR test die niet ouder is dan 48 uur (of een antigeentest niet ouder dan 24 uur) mag Nederland weer in.  Deze testen kun je op Mallorca laten doen bij diverse hotels van de grote reisorganisaties en wordt in een aantal gevallen zelf kosteloos aangeboden.

Gezondheidsverklaringen voor Mallorca

Tijdens de heenreis moet je kunnen aantonen dat je volledig bent gevaccineerd, genezen of getest bent. De laatste vaccinatie moet minstens 14 dagen geleden zijn gezet.  Kinderen vanaf 12 jaar dienen een negatieve coronatest te overleggen. Let op dat je vaccinatiebewijs in het Engels of Spaans is (denk dus aan je vaccinatiepaspoort) of zet alles in de digitale corona-app.

Meer informatie over de regels kun je vinden op deze website.

Boek je een vakantie bij TUI dan kun je gratis een corona test voor vertrek laten doen in juli en augustus.  Indien je voor je terugreis een PCR test nodig hebt dan kan dat op verschillende plekken op Mallorca. Je hotel of accommodatie op Mallorca kan je informeren en weet waar de dichtstbijzijnde testlocatie is.

TIP! Neem voor de zekerheid een paar sneltests mee naar Mallorca. Dan kun je zelf ook controleren voordat je afreist naar een testlocatie. Wie namelijk positief wordt getest wordt direct doorverwezen naar één van de speciale corona hotels in Palma de Mallorca waar je vervolgens in quarantaine moet. Ondanks dat het de gasten in dit hotel aan niks ontbreekt is het geen fijne gedachte afgezonderd te zijn van vrienden en familie.

Zoek je nog een leuke lastminute naar Mallorca kijk dan snel bij één van de onderstaande linkjes.

TUI lastminutes Mallorca snel en voordelig naar de zon.
Sunweb lastminutes Mallorca
PrijsVrij lastminutes Mallorca
De Vakantiediscounter lastminutes Mallorca

 

 

 

 

 

Vakantie Alcudia met TUI

Last minute vakantie Mallorca

TUI is de onbetwiste Mallorca specialist. Naast veel eigen hotels en eigen lijnvluchten naar Mallorca heeft TUI het grootste aanbod aan accommodaties voor gezinnen en Adult-Only in Alcudia.  TUI is altijd vriendelijk voor de portemonnee.

 

Vakantie Alcudia met TUI

Vakantiediscounter Mallorca aanbiedingen

Zoek je de beste lastminutes naar Cala Millor? Kijk dan even bij de vakantiediscounter.  Meer dan 50 aanbiedingen en de prijzen zijn altijd super scherp. 

 

Vakantie Alcudia met TUI

Last minutes van D-reizen naar Mallorca

Zoek je de beste lastminutes naar Mallorca? Kijk dan eens bij D-Reizen. Iedere week de beste last-minutes naar de zon.