Run op vakantiewoningen in Mallorca

[et_pb_dmb_breadcrumbs admin_label=”Breadcrumbs” _builder_version=”3.19.17″ background_color=”#f0f8ff” custom_padding=”10px|10px|10px|10px” body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ border_radii=”on|10px|10px|10px|10px” border_width_all=”1px” border_color_all=”#cee1ef” global_module=”124046″ saved_tabs=”all”][/et_pb_dmb_breadcrumbs]

Run op vakantiewoningen in Mallorca

Dat een vakantie er in 2021 heel anders uitziet is geen geheim meer. Net als de twijfel om op vakantie te gaan overal nog ruim aanwezig is. Wat wij natuurlijk volkomen begrijpen. Wat ons de laatste twee weken wel erg opvalt is de zoektocht op onze website naar accommodaties en hotels in de maanden september en oktober. Net als vele van onze bezoekers verwachten wij van Alles over Mallorca ook dat tegen die tijd het leven grotendeels weer normaal is. Normaal met een paar maatregelen die het vieren van een vakantie op Mallorca niet in de weg staan.

Check de vakantiewoningen van Eliza was Here

Is er nog genoeg aanbod in de herfst?

Vakantie op mallorca in september

De maanden september en oktober zijn twee perfecte maanden om te genieten van een vakantie op Mallorca. De temperaturen zijn aangenaam en het is niet meer zo heet als in juli en augustus. ’s avonds koelt het wat meer af maar niks staat een korte of langere vakantie op Mallorca in september of oktober in de weg.

Mallorca is ook bij Duitse en Engelse toeristen een populaire vakantie bestemming. Nu Engeland Europees gezien een koploper is in vaccinaties en grote delen van de engelse bevolking zijn gevaccineerd is ook de vraag naar accommodaties vanuit de Engelse hoek sterk toegenomen. Toch garanderen alle Nederlandse touroperators dat er nog genoeg aanbod is voor Nederlandse gasten. Al geven zij wel aan de komende maanden een hogere vraag naar hotels en vakantiewoningen te verwachten.

Boek nu voor September bij TUI

 

Aanbiedingen de Vakantiediscounter

Je eigen bubbel met een vakantiewoning op Mallorca

Nu er sprake is van versoepelingen merken wij op in de zoekresultaten op alles over Mallorca dat er veel vraag is naar een eigen plekje op het eiland. Weg van de grote hotels en resorts. Een vakantiewoning is toch meer je eigen ‘Bubbel’ waarin je kunt genieten van Mallorca. Een aantal reisaanbidders springt daar dan ook goed op in. Eliza was Here is een Nederlandse touroperator die veel samenwerkt met kleinschalige accommodaties op Mallorca. Zij bieden pakketreizen aan met een vlucht, een huurauto en accommodatie op de mooiste plekjes van Mallorca. Voor september en oktober zijn er nog een paar plekjes vrij.

Regel je liever alles zelf? Boek dan je vakantiewoning via Belvilla, met deze kortingscode SUMMERBEL15 krijg je 15 procent korting op de boeking. De kortingscode voor Belvilla is geldig tot 30 juni 2021. Een vliegticket naar Mallorca kun je via Transavia boeken en ook zij hebben voorlopig nog soepele annuleringsvoorwaarden.

Je eigen ‘vervoers-bubbel’ op Mallorca

Met een huurauto op Mallorca ben je niet afhankelijk van shuttle services of het openbaar vervoer. Tevens creëer je met een huurauto ook een soort van eigen ‘bubbel’. Alle autoverhuurders in Mallorca hebben zich te houden aan strenge maatregelen en zorgen voor een hygiënische en gedesinfecteerde auto bij aankomst op het eiland.

De beste deals voor autohuur bij Sunnycars

Vakantie Alcudia met TUI

Last minute vakantie Mallorca

TUI is de onbetwiste Mallorca specialist. Naast veel eigen hotels en eigen lijnvluchten naar Mallorca heeft TUI het grootste aanbod aan accommodaties voor gezinnen en Adult-Only in Alcudia.  TUI is altijd vriendelijk voor de portemonnee.

 

Vakantie Alcudia met TUI

Vakantiediscounter Mallorca aanbiedingen

Zoek je de beste lastminutes naar Cala Millor? Kijk dan even bij de vakantiediscounter.  Meer dan 50 aanbiedingen en de prijzen zijn altijd super scherp. 

 

Vakantie Alcudia

prijs vrij aanbiedingen mallorca

Met Prijsvrij.nl boek je altijd de meest voordelige vakantie naar Alcudia. Bekijk snel de laagste prijzen en de mooiste hotels.