Voor vertrek naar Mallorca QR code aanvragen

[et_pb_dmb_breadcrumbs admin_label=”Breadcrumbs” _builder_version=”3.19.17″ background_color=”#f0f8ff” custom_padding=”10px|10px|10px|10px” body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ border_radii=”on|10px|10px|10px|10px” border_width_all=”1px” border_color_all=”#cee1ef” global_module=”124046″ saved_tabs=”all”][/et_pb_dmb_breadcrumbs]

Voor vakantie in Spanje QR code nodig

Vanaf 1 augustus komt een aanpassing van de corona wet voor Spanje in kracht en dat betekend dat je 48 uur voor vertrek op een speciale website een gezondheidsverklaring moet invullen en moet aangeven met welke vlucht je naar je Spaanse bestemming komt en niet geheel onbelangrijk waar je tijdens je vakantie in Spanje gaat verblijven.

Het formulier kun je nu al vinden op de website van de Spaanse gezondheidsdienst. Of via een App in de App Store voor je telefoon.

Op het formulier wat je voor iedereen die met je meereist moet invullen staat een QR code, deze code laat je zien bij de controle punten op bijvoorbeeld de luchthaven en aan de hand van de antwoorden die je hebt gegeven bepalen de autoriteiten of je nog verder getest wordt op het virus of dat je gewoon lekker vakantie kunt vieren.

Tot 31 juli wordt het formulier in papiervorm in het vliegtuig ingevuld. Vanaf 1 augustus is alleen de QR code en het vooraf ingevulde formulier geldig. Het formulier is nu al te gebruiken en het formulier kun je nu al invullen.

Spanje verhoogd naar code oranje

In een aantal delen van Spanje is afgelopen week weer code Oranje ingevoerd. Dit betreft vooral gebieden waar veel arbeidsimmigranten aan het werk zijn. Om verdere uitbreiding van het virus te voorkomen na één van de strengste lockdowns van Europa grijpt de Spaanse overheid dus hard door en voert draconische maatregelen in om de verdere verspreiding te voorkomen.

Vanzelfsprekend reis je niet als je symptomen hebt die kunnen wijzen op corona. Dat zijn koorts, hoesten, en ademhalingsproblemen.

Veel voordeel op een lastminute

Het klinkt natuurlijk best bizar maar wil je nog genieten van de Spaanse zon en weg uit de regenachtige Nederlandse zomer? Dan zijn er nu echt tientallen zeer betaalbare lastminute te boeken bij alle grote touroperators. Boek op dit moment zeker niet zelf maar boek een pakketreis, dan is de touroperator ook grotendeels verantwoordelijk voor een eventuele repatriëring.

Kijk voor de beste lastminute naar Mallorca eens bij de volgende aanbieders

Tui
Sunweb
Vakantiediscounter

Vakantie Alcudia met TUI

Last minute vakantie Mallorca

TUI is de onbetwiste Mallorca specialist. Naast veel eigen hotels en eigen lijnvluchten naar Mallorca heeft TUI het grootste aanbod aan accommodaties voor gezinnen en Adult-Only in Alcudia.  TUI is altijd vriendelijk voor de portemonnee.

 

Vakantie Alcudia met TUI

Vakantiediscounter Mallorca aanbiedingen

Zoek je de beste lastminutes naar Cala Millor? Kijk dan even bij de vakantiediscounter.  Meer dan 50 aanbiedingen en de prijzen zijn altijd super scherp. 

 

Vakantie Alcudia

prijs vrij aanbiedingen mallorca

Met Prijsvrij.nl boek je altijd de meest voordelige vakantie naar Alcudia. Bekijk snel de laagste prijzen en de mooiste hotels.