Hotels in Palma de Mallorca

Zoek je een hotel in Palma de Mallorca? Een goede keuze maken is best lastig, Palma kent namelijk veel goede hotels met allemaal een eigen charme en uitstraling. In het historische centrum van Palma de Mallorca vindt je voornamelijk veel stijlvolle boutique hotels. De grotere luxe hotels van de bekende ketens vindt je voornamelijk in de rand buiten het centrum en verspreid door de stad heen worden diverse appartementen verhuurd als onderdeel van een hotel.

Boutique hotels

Deze kleinschalige hotels bieden vaak een klein aantal kamers, maar zijn vaak uitmuntend uitgerust, van luxe spa voorzieningen tot personal dining alles is mogelijk.  De locatie van de meeste boutique hotels is idyllisch te noemen, vaak op de mooiste plekjes in de oude binnenstad van Palma de Mallorca.

Hotel Santa Clara
Can Alomar Hotel
Can Cera Hotel
Calatrava boutique hotel
Brondo Architect
Portixol Boutique hotel
Puro Oasis Urbano hotel

Luxe hotels

De 5 sterren hotels van de bekende ketens liggen niet in het centrum van Palma de Mallorca, daar zijn de hotels gewoon te groot voor en is de centrum locatie met de smalle straatjes niet handig.

enkele 5 sterren hotels in Palma de Mallorca zijn:

Grupotel Valparaiso Palace and spa
Grand Melia Victoria
Nixe Palace
Palacio Ca Sa Galessa
Castillo Hotel Son Vida

Aparthotels

op veel plekken in Palma de Mallorca kom je Aparthotels tegen dit zijn eigenlijk hotels met appartementen, de hotels kamers zijn uitgerust als een klein appartement met een woonkamer, badkamer en een kleine eenvoudige keuken waar je bijvoorbeeld zelf het ontbijt kunt klaarmaken.