Het weer in Nederland is de laatste paar weken gewoon knudde, waardeloos en om te huilen, en thuisblijven is praktisch een garantie voor een natte vakantie.  Wie besloten heeft om in Nederland te blijven deze zomervakantie lijkt eigenlijk wel gek.

Ondanks de toegenomen vraag naar vakanties in Spanje zijn er op Mallorca nog genoeg leuke reizen te boeken, zelfs in hoogseizoen.  Sunweb heeft speciaal voor het hoogseizoen een leuke selectie “inpakkers”  geselecteerd. volledig complete reizen met een ticket en een (all-inclusive) hotel. voor bedragen waar je echt vrolijk van wordt.  Bijvoorbeeld een weekje naar een appartement in Santa Ponsa, met een hotel aan het strand voor rond de 600 euro.

TUI (het voormalige Arke) brengt je binnen nu en 2 weken voor 650 euro een week lang naar een luxe 4 sterren appartementenhotel in Cala d’Or.  vertrek wel vanaf Eindhoven Airport.  Bij veel lastminutes van TUI krijg je nog eens 100 euro extra korting. Dat is toch mooi meegenomen en een goedmakertje voor de Nederlandse prut zomer.

Eliza was here is een andere reis-aanbieder, zij bieden namelijk mooie rustige en zorgvuldig geselecteerde accommodaties aan. Naast een vliegticket en het appartement of hotel is een huurauto ook inclusief.  Wie volgende week wil vertrekken kan al een reisje vinden voor een bedrag rond de 900 euro p.p (op basis van twee personen)

Als laatste is er nog Neckermann, met recht een Mallorca expert te noemen met een uitgebreide selectie aan hotels en appartementen.  Wie komende weken wil vertrekken kan met goed zoeken al een lastminute vinden vanaf € 350 euro. Wees er wel snel bij trouwens.

Voor alle genoemde aanbiedingen hierboven geldt dat het een momentopname is. Ga er gemakshalve vanuit dat half Nederland een alternatief aan het zoeken is voor het slechte weer en de vooruitzichten op een lange natte zomer.

Iedere maand een leuke nieuwsbrief over Mallorca

Iedere maand een leuke nieuwsbrief over Mallorca

Wil je ook leuke nieuwtjes en updates over Mallorca in je mailbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Alles over Mallorca.nl

Je staat op de lijst!