KLM vliegt naar Mallorca

[et_pb_dmb_breadcrumbs admin_label=”Breadcrumbs” _builder_version=”3.19.17″ background_color=”#f0f8ff” custom_padding=”10px|10px|10px|10px” body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ border_radii=”on|10px|10px|10px|10px” border_width_all=”1px” border_color_all=”#cee1ef” global_module=”124046″ saved_tabs=”all”][/et_pb_dmb_breadcrumbs]

KLM vliegt naar Mallorca

Vanaf 5 juli vliegt KLM iedere dag naar Mallorca. Naast de bestaande vluchten uitgevoerd door de lowcost dochter Transavia biedt KLM vanaf eind juni een dagelijkse verbinding aan tussen Amsterdam en Palma de Mallorca. De vluchten worden in eerste instantie uitgevoerd door KLM cityhopper met een Embraer 190 welke plaats biedt aan 100 passagiers.

Tijdens de 2,5 uur durende vlucht wordt een lichte snack en een drankje aangeboden. Verder natuurlijk de service die je van KLM mag verwachten. Met de uitbreiding van het aanbod naar Mallorca verstevigd KLM haar positie in Zuid-Europa. Recentelijk nam KLM namelijk ook Ibiza weer op in het vliegschema. Steden zoals Barcelona, Alicante, Madrid en Málaga werden al langer bediend door KLM als onderdeel van het Cityhopper netwerk.

Retour Amsterdam – Mallorca vanaf €169,-

De prijzen voor een retourtje naar Mallorca beginnen bij KLM vanaf € 169,- dat ligt een stuk hoger dan bij Transavia. Bij laatstgenoemde kun je al een enkele reis boeken voor € 34,- bovendien vertrekt Transavia ook bijna dagelijks van de luchthaven Eindhoven naar Palma de Mallorca en staat ook Rotterdam op het vliegschema.

Brede doelgroep voor KLM

Niet alleen hoopt KLM op veel passagiers uit Nederland, maar ook buitenlandse passagiers lokken. KLM gebruikt Schiphol steeds meer als hub en dankzij de goede verbindingen met steden in Duitsland en de Scandinavische landen is de rol van Schiphol als zogenaamde transferbestemming steeds belangrijker. Met steeds grotere aanbod aan vluchten naar Zuid Europa verstevigd KLM ook haar positie bij de zakelijke reizigers.

Vakantie Alcudia met TUI

Last minute vakantie Mallorca

TUI is de onbetwiste Mallorca specialist. Naast veel eigen hotels en eigen lijnvluchten naar Mallorca heeft TUI het grootste aanbod aan accommodaties voor gezinnen en Adult-Only in Alcudia.  TUI is altijd vriendelijk voor de portemonnee.

 

Vakantie Alcudia met TUI

Vakantiediscounter Mallorca aanbiedingen

Zoek je de beste lastminutes naar Cala Millor? Kijk dan even bij de vakantiediscounter.  Meer dan 50 aanbiedingen en de prijzen zijn altijd super scherp. 

 

Vakantie Alcudia

prijs vrij aanbiedingen mallorca

Met Prijsvrij.nl boek je altijd de meest voordelige vakantie naar Alcudia. Bekijk snel de laagste prijzen en de mooiste hotels.