Een autohuren op Mallorca mag weer, maar wat zijn de extra maatregelen?

[et_pb_dmb_breadcrumbs admin_label=”Breadcrumbs” _builder_version=”3.19.17″ background_color=”#f0f8ff” custom_padding=”10px|10px|10px|10px” body_font_size_tablet=”51″ body_line_height_tablet=”2″ separator_font_size_tablet=”51″ separator_line_height_tablet=”2″ link_font_size_tablet=”51″ link_line_height_tablet=”2″ linkhover_font_size_tablet=”51″ linkhover_line_height_tablet=”2″ border_radii=”on|10px|10px|10px|10px” border_width_all=”1px” border_color_all=”#cee1ef” global_module=”124046″ saved_tabs=”all”][/et_pb_dmb_breadcrumbs]

Hoe huur je nu een auto op Mallorca?

Na drie maanden lockdown op Mallorca zijn de grenzen weer open en langzaam aan ontwaakt het toerisme op het eiland ook uit een verlengde winterslaap. Deze winterslaap heeft enorm veel impact op de inwoners van het eiland aangezien ruim 70% van de bevolking op Mallorca leeft van het toerisme. 

Ook de autoverhuurders zijn hard getroffen door de crisis en zijn nu grotendeels klaar voor de toeristen die het aandurven het eiland te bezoeken. Nu mogen we weer naar Mallorca dus hier een overzicht met de maatregelen en tips voor huurauto op Mallorca.

Extra veiligheidsmaatregelen

huurauto op Mallorca

Veel verhuurders hebben extra maatregelen genomen zoals extra ontsmettingsmiddelen bij de afhaalbalies en de schermen die we ondertussen ook wel gewend zijn uit de supermarkt of winkels in Nederland. Heeft je autoverhuurder geen balie op de luchthaven en wordt je met een busje naar de afhaallocatie gebracht dan mag je verwachten bij de serieuze verhuurders dat de bus regelmatig wordt ontsmet en dat de chauffeur een mondkapje draagt.

» Lees ook: Tips voor autohuur op Mallorca

Ondanks dat een huurauto normaal gesproken van binnen wordt schoongemaakt krijgt deze schoonmaak actie nu veel meer aandacht. Alle plekken die je normaal gesproken aanraakt worden met een desinfectiemiddel ontsmet. Daarbij kun je denken aan het stuur, de versnellingspook en de richtingaanwijzers. Maar ook alle handgrepen, raamknopjes en ga zo maar door. Enkele verhuurder gaan zelfs zover dat de auto een ozon behandeling krijgt voordat deze weer naar een nieuwe huurder gaat. Daarmee worden alle bacteriën gedood.

Een huurauto is nu extra slim

Met een huurauto ben je de komende tijd extra veilig op pad, alleen jij en je gezin maken gebruik van de auto en je hoeft niet in een (shuttle) bus of met een taxi te reizen. Daarnaast geeft de huurauto ook extra vrijheid wat betreft de keuze van het strand. Je kunt nu namelijk sneller en gemakkelijker een uitstapje maken naar een strand met meer ruimte.

Zoek je een huurauto op Mallorca kijk dan vooral even bij Sunnycars. Daar huur je momenteel al een auto vanaf 210 eu voor zeven dagen met het zogenaamde rondom zorgeloos pakket, dus geen gedram om extra verzekeringen en een geld terug garantie mocht de vakantie onverhoopt toch niet doorgaan.

Vakantie Alcudia met TUI

Last minute vakantie Mallorca

TUI is de onbetwiste Mallorca specialist. Naast veel eigen hotels en eigen lijnvluchten naar Mallorca heeft TUI het grootste aanbod aan accommodaties voor gezinnen en Adult-Only in Alcudia.  TUI is altijd vriendelijk voor de portemonnee.

 

Vakantie Alcudia met TUI

Vakantiediscounter Mallorca aanbiedingen

Zoek je de beste lastminutes naar Cala Millor? Kijk dan even bij de vakantiediscounter.  Meer dan 50 aanbiedingen en de prijzen zijn altijd super scherp. 

 

Vakantie Alcudia met TUI

Last minutes van D-reizen naar Mallorca

Zoek je de beste lastminutes naar Mallorca? Kijk dan eens bij D-Reizen. Iedere week de beste last-minutes naar de zon.