Ongekend populair zijn ze, de verschillende fietstours welke worden aangeboden door een aantal aanbieders in de hoofdstad van Mallorca. Recentelijk is er zelf een echte Tapas tour toegevoegd aan het aanbod. Samen met een gids verken je de stad en kom je langs praktisch alle bezienswaardigheden van Palma de Mallorca. Tijdens de fietstocht door de smalle straatjes van Palma maak je een stop van ongeveer 40 minuten bij één van de beste Tapasbar in Palma, je krijgt door de gids  3 verschillende tapas aangeboden een een drankje is ook inclusief.

Nadat de inwendige mens verwend is met de typisch Spaans lekkernijen is het tijd om verder te fietsen.  Het fietsen is niet zwaar en is voor iedereen boven de 12 jaar uitermate geschikt om de stad te verkennen. De prijs van deze tour is ongeveer € 35

Bajabikes is geen onbekende  op het gebied van fietstours door grote steden, in praktische iedere grote stad op de wereld neemt een gids een kleine groep mee en wordt een stad met de fiets verkend. Ook op Mallorca is Baja bikes actief.  in Palma is zelfs een Nederlandse gids aanwezig.  Naast georganiseerde fietstours kun je bij Bajabikes in Palma ook gewoon een fiets huren zodat je zelf op pad kunt gaan door de stad.

Met Bajabikes zie je alle highlights van de stad, je bezoek de mercat Catalina (een typische markt)  en wie weet stop je voor een koffiepauze bij één van de oudste cafés van Mallorca en krijg je er bij voldoende deelname Nederlandse uitleg bij van een ervaren gids. Natuurlijk is de fiets inclusief en lever je deze na de tour weer in.

Vooral in het hoogseizoen wat loopt van eind juni tot eind augustus doe je er verstandig aan om de fietstour van te voren online te boeken. Zo weet je zeker dat je niet mis grijpt.

Iedere maand een leuke nieuwsbrief over Mallorca

Iedere maand een leuke nieuwsbrief over Mallorca

Wil je ook leuke nieuwtjes en updates over Mallorca in je mailbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Alles over Mallorca.nl

Je staat op de lijst!