Megapark en overige discotheken op Mallorca blijven in 2020 dicht

  1. Home
  2. nieuws
  3. Discotheek Megapark blijft in 2020 dicht

Megapark en andere grote discoteken op Mallorca blijven dit jaar dicht

Jammer, maar wel te verwachten, de grote discotheken Megapark, Tito’s BCM en The Club van de Cursach groep op Mallorca blijven dit jaar allemaal gesloten. Volgens een persbericht van de uitbater heeft het geen zin om te wachten op eventuele versoepelingen van de corona regels op het eiland.

Het management baseerde haar besluit op het verbod om grote disco’s te openen aan de Playa de Palma en Magaluf. De overheid op Mallorca kwam tot dit moeilijke en besluit met veel impact voor de ondernemer en de honderden medewerkers om een verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Kleinere discotheken en clubs mogen op Mallorca wel openen, alleen is dansen niet mogelijk, de dansvloer zou conform de regels dan moeten worden gebruikt om de tafeltjes verder uit elkaar te zetten. Deze maatregel werd natuurlijk door de bedrijven bekritiseerd.

De Playa de Palma en Magaluf kunnen ieder jaar rekenen op veel duizenden jongeren met slechts één doel: Feesten en drinken tot je er bij neer valt. Deze beide feest- en party straten zijn een doorn in het oog van de plaatselijke autoriteiten. Al jarenlang steekt de overheid veel energie in het beheersbaar houden van de problematiek van overmatig drankgebruik voor voornamelijk Engelse en Duitse toeristen. Uitgaan in Mallorca is razend populair onder jongeren, er zijn ook speciale reisbureaus die zich op deze doelgroep richten.

Het management van de discotheken van de Cursach groep richten zich nu op het seizoen 2021.

Vakantie Alcudia met TUI

Last minute vakantie Mallorca

TUI is de onbetwiste Mallorca specialist. Naast veel eigen hotels en eigen lijnvluchten naar Mallorca heeft TUI het grootste aanbod aan accommodaties voor gezinnen en Adult-Only in Alcudia.  TUI is altijd vriendelijk voor de portemonnee.

 

Vakantie Alcudia met TUI

Vakantiediscounter Mallorca aanbiedingen

Zoek je de beste lastminutes naar Cala Millor? Kijk dan even bij de vakantiediscounter.  Meer dan 50 aanbiedingen en de prijzen zijn altijd super scherp. 

 

Vakantie Alcudia met TUI

Last minutes van D-reizen naar Mallorca

Zoek je de beste lastminutes naar Mallorca? Kijk dan eens bij D-Reizen. Iedere week de beste last-minutes naar de zon.

 

Iedere maand een leuke nieuwsbrief over Mallorca

Iedere maand een leuke nieuwsbrief over Mallorca

Wil je ook leuke nieuwtjes en updates over Mallorca in je mailbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Alles over Mallorca.nl

Je staat op de lijst!