Goedkoop naar de zon en ook nog eens super de luxe voor een top prijs. Boek deze 8 daagse vakantie naar het Zafiro Aparthotel voor nog geen € 292,- per persoon  Deze super aanbieding van TUI is inclusief vliegtickets vanaf Schiphol. De prijs is op basis van Logies. Het zijn appartementen dus je hebt een compacte keuken om zelf je ontbijtje te maken. In Ca’n Picafort is een supermarkt.

Vertrek in mei voor de beste prijzen. TUI rekent per boeking nog wel boekingskosten á € 25,00 per  boeking, in het hotel zelf moet je nog een toeristenbelasting betalen.

Zafiro Aparthotel | ca’n Picafort | Mallorca

Dit hotel staat al jaren bekend als één van de toppers in het programma van TUI, aanbiedingen zoals deze komen dan ook niet vaak voor. Het hotel beschikt over een prachtig aangelegde tuin met dito zwembaden. Er is ook een Adult Only pool. Zafiro Mallorca is uitermate geschikt voor familie vakanties, er zijn veel voorzieningen voor kinderen.

Het Hotel geeft gratis Wifi in de kamers en in de openbare ruimtes.  Het centrum ligt op 300 meter en met 10 minuten lopen sta je op het prachtige strand.

aanbieding mallorca 3

 

 

Voordelen

  • De beste deals
  • Uitgezocht door onze experts
  • Inclusief vliegticket
  • SGR keurmerk bij alle aanbieders
Iedere maand een leuke nieuwsbrief over Mallorca

Iedere maand een leuke nieuwsbrief over Mallorca

Wil je ook leuke nieuwtjes en updates over Mallorca in je mailbox? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Alles over Mallorca.nl

Je staat op de lijst!